Форекс / Forex (Главная) Mini forex trading accounts in HSN
  Forex Форум | Форекс Евроклуб :: Хтось готує сочевицю? Як її готувати? / Самый авторитетный Forex Forum
Вход Имя: Пароль:
Автоматически входить при каждом посещении    
Регистрация
Регистрация
Войти и проверить личные сообщения
Войти и проверить личные сообщения
Войти и проверить личные сообщения
Правила
Начать новую тему   Ответить на тему
Реклама >  Хтось готує сочевицю? Як її готувати?
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Tefal
Студент


Зарегистрирован: 08.09.2025
Сообщения: 26

СообщениеДобавлено: Вт Ноя 25, 2025 6:31 am    Заголовок сообщения: Хтось готує сочевицю? Як її готувати? цитата

Привіт, хтось готує сочевицю? Не зовсім розумію, як правильно її готувати. Червона, зелена, коричнева — в чому різниця по смаку та часу варіння? Може є якісь секрети, щоб вона не розварювалась і була смачною? Хочу спробувати нову страву, але боюся зробити її водянистою або занадто сухою.
Вернуться к началу
[профиль] [сообщение]
Gorinich
Студент


Зарегистрирован: 04.09.2025
Сообщения: 24

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 26, 2025 8:39 am    Заголовок сообщения: цитата

Я роблю сочевицю частіше зеленою. Заливаю холодною водою на 20 хвилин, потім воду зливаю. Варю на повільному вогні, додав трохи солі в кінці. Якщо хочеться більш насиченого смаку, можна додати цибулю та моркву прямо під час варіння. Червона швидше розварюється, її можна для супу.
Вернуться к началу
[профиль] [сообщение]
ofmaw
Студент


Зарегистрирован: 16.06.2025
Сообщения: 29

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 27, 2025 5:47 am    Заголовок сообщения: цитата

Червона добре розсипається, з нею виходить кремова текстура, тому для салатів або паштетів більше підійде. Зелена і коричнева тримають форму, тому класно для гарнірів або рагу. Ще раджу пробувати різні спеції: трохи куркуми або паприки додає аромат, а часник і лавровий лист роблять смак насиченішим. Варю завжди на середньому вогні і слідкую, щоб не пригоріла.
Вернуться к началу
[профиль] [сообщение]
yatofe
Студент


Зарегистрирован: 16.06.2025
Сообщения: 29

СообщениеДобавлено: Пт Ноя 28, 2025 9:56 am    Заголовок сообщения: цитата

Я зазвичай спершу промиваю сочевицю під холодною водою, щоб прибрати пил та дрібне сміття, потім кладу у каструлю і заливаю холодною водою приблизно на 2 пальці вище. Сіль додаю в кінці, щоб зерна не стали жорсткими. Мені подобається додавати овочі: цибулю, моркву, селера, трохи часнику.
Можна трохи лимонного соку або бальзамічного оцту для свіжого смаку. Червона вариться швидше, за 15 хв, зелена 20–25 хв, коричнева 25–30 хв. Якщо хочеться зробити ідеальну текстуру, я дивлюся на сайті МЕТРО як готовити чечевицю https://www.metro.ua/Blogs/shcho-pryhotuvaty/top-5-sposobiv-prigotuvannya-sochevici там підказано і час, і варіанти для різних видів, щоб вона не розварювалась і мала насичений смак. Також допомагає не перемішувати сильно під час варіння, тоді зерна тримають форму, а смак виходить чистий і яскравий.
Вернуться к началу
[профиль] [сообщение]
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Forex Форум | Форекс Евроклуб » Реклама Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете прикреплять файлы к сообщению
Вы можете загружать файлы




Forex / Форекс - главнаяTradingDesk Pro 5TradingDesk LiteForex EuroclubРублевый ФорексMini ForexАналитика, новости ForexКонкурс ФорексО рынке ForexФорумF.A.Q.Котировки ФорексФилиалы и агентыДоверительное управление 50X50

© 1999-2025, Forex EuroClub. All rights reserved