 |
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Tefal Студент
Зарегистрирован: 08.09.2025 Сообщения: 26
|
Добавлено: Вт Ноя 25, 2025 5:48 am Заголовок сообщения: Оселедець під шубою - який рецепт ви вважаєте кращим? |
цитата |
|
| Не можу визначитись, який рецепт оселедця під шубою кращий. Деякі роблять більше моркви, інші кладуть більше майонезу. Хтось шар варить, хтось натирає все на тертці. Хочу, щоб страва була соковита, але не розвалювалась. Як ви готуєте, щоб смак вийшов збалансований і красивий шар? |
|
| Вернуться к началу |
|
Gorinich Студент
Зарегистрирован: 04.09.2025 Сообщения: 24
|
Добавлено: Ср Ноя 26, 2025 4:15 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Зазвичай спочатку нарізаю оселедець дрібними кубиками, овочі натираю на середній тертці. Картоплю і буряк варю окремо, щоб не втратили форму. Майонез наношу тонким шаром, тоді шари не зливаються і смак залишається свіжий. Часник додаю в буряк, виходить цікава нотка. |
|
| Вернуться к началу |
|
ofmaw Студент
Зарегистрирован: 16.06.2025 Сообщения: 29
|
Добавлено: Чт Ноя 27, 2025 9:19 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Я роблю трохи інакше. Буряк запікаю, тоді він не втрачає колір і смак стає яскравішим. Моркву та картоплю теж варю, але натираю на великій тертці, щоб структура була помітна. Оселедець ріжу дрібно, додаю цибулю, трохи лимонного соку. Майонез наношу тонким шаром між кожним овочем, тоді страва не розпливається і красиво виглядає на тарілці. |
|
| Вернуться к началу |
|
yatofe Студент
Зарегистрирован: 16.06.2025 Сообщения: 29
|
Добавлено: Пт Ноя 28, 2025 4:46 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Рецепт простий і виходить завжди стабільно смачним. Картоплю, моркву і буряк варю до м’якості, буряк обов’язково остуджую перед натиранням, щоб шари не потекли. Оселедець ріжу дрібними кубиками, додаю трохи цибулі. Кожен шар змащую майонезом дуже тонко, так смак залишається яскравим, а шари тримають форму.
Іноді роблю невеличкі зміни: трохи часнику в буряк або трішки яблука в шар з оселедцем. Якщо хочете детальний варіант приготування, рецепт оселедця під шубою https://www.torchyn.ua/recipes/rol-oseledets-pid-shuboiu від Торчин показує послідовність шарів і пропорції, можна використати як орієнтир, щоб страва вийшла насиченою і акуратною. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|