Форекс / Forex (Главная) Mini forex trading accounts in HSN
  Forex Форум | Форекс Евроклуб :: Як підготуватися до лапароскопічної операції? / Самый авторитетный Forex Forum
Вход Имя: Пароль:
Автоматически входить при каждом посещении    
Войти и проверить личные сообщения
Правила
Реклама >  Як підготуватися до лапароскопічної операції?
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
trader2006
дипломник

СообщениеДобавлено: Пт Авг 15, 2025 9:40 am    Заголовок сообщения: Як підготуватися до лапароскопічної операції? цитата

Планую лапароскопічну операцію й дуже хвилююсь щодо підготовки. Хтось може поділитися, як правильно підготуватися до такого втручання? Чи є якісь спеціальні дієти, обмеження або обов’язкові обстеження перед операцією? Хвилює, як себе почувати до, під час і після — які аналізи здавати, що їсти або не їсти, чи потрібно робити клізму, як налаштуватися психологічно. Хочу бути готовою на всі 100%, щоб усе пройшло без ускладнень. Можливо, хтось має досвід?
[профиль] [сообщение]
LuckyAnt
дипломник

СообщениеДобавлено: Пт Авг 15, 2025 9:40 am    Заголовок сообщения: цитата

Я теж проходила лапароскопічну операцію — у моєму випадку це було видалення кісти. Перед втручанням мені дали чіткі інструкції: легка вечеря напередодні, а зранку — взагалі нічого не їсти та не пити. Також здала всі необхідні аналізи: кров, сечу, кардіограму, флюорографію. За кілька днів до операції перестала приймати певні ліки за рекомендацією лікаря. Дуже важливо все узгоджувати з хірургом — кожна деталь має значення.
[профиль] [сообщение]
artyom
Студент

СообщениеДобавлено: Пт Авг 15, 2025 9:41 am    Заголовок сообщения: цитата

У мене була лапароскопія жовчного міхура, і весь процес підготовки зайняв приблизно тиждень. Найголовніше — слухати лікарів і не нервувати. Мені допомогло, що я наперед знала, які аналізи потрібні та які препарати слід виключити. Лікар пояснив, як харчуватися останні дні перед операцією, і наголосив, що важливо бути спокійною. Зранку перед операцією — повний голод. Усе пройшло добре, бо я чітко дотримувалась рекомендацій.
[профиль] [сообщение]
Roman222005
Студент

СообщениеДобавлено: Пт Авг 15, 2025 9:41 am    Заголовок сообщения: цитата

Коли мені призначили лапароскопічну операцію з приводу пахової грижі, найбільше хвилювало не саме втручання, а етап підготовки. Хотів бути впевненим, що нічого не упущено. Спершу пройшов повний пакет обстежень: загальні аналізи, ЕКГ, консультація анестезіолога. За добу до операції перейшов на легку їжу, а ввечері — останній прийом їжі. Вранці — вже нічого не їв і не пив. Лікар попередив про важливість виключення алкоголю та куріння.
Щоб не хвилюватись даремно, шукав інформацію, і дізнався, як підготуватися до лапароскопічної операції https://www.lissod.com.ua/ua/laparoscopicsurgery/operations/podgotovka-k-operaczii/ з блогу клініки LISOD. Там чітко й доступно написано, що треба врахувати перед процедурою. Завдяки правильній підготовці і операція, і відновлення минули без ускладнень.
[профиль] [сообщение]
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Forex Форум | Форекс Евроклуб » Реклама Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: