Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
jdneprov Студент
Зарегистрирован: 03.06.2007 Сообщения: 16
|
Добавлено: Чт Июл 24, 2025 5:11 pm Заголовок сообщения: Хтось пробував готувати курячі крильця в соусі теріякі вдом |
цитата |
|
Хтось пробував готувати курячі крильця в соусі теріякі вдома, без гриля чи спеціальної техніки? Цікавить, чи можливо досягти схожого смаку, як у ресторанних стравах, коли немає доступу до мангала або коптильні. Чи потрібні якісь додаткові інгредієнти, крім самого соусу, аби м’ясо добре просочилося й не вийшло сухим? |
|
Вернуться к началу |
|
Roman222005 Студент
Зарегистрирован: 02.08.2005 Сообщения: 27
|
Добавлено: Пт Июл 25, 2025 12:06 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Більшість радять обов’язково замариновувати крильця на кілька годин. Але мене більше цікавить, як досягти балансу солодкого і солоного, щоб не переборщити з соєвим соусом. Особливо якщо готуєш для гостей, важливо, щоб страва всім сподобалась. |
|
Вернуться к началу |
|
LuckyAnt дипломник
Зарегистрирован: 28.09.2008 Сообщения: 41
|
Добавлено: Сб Июл 26, 2025 11:35 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Маю певний досвід приготування м’яса в різних маринадах, але теріякі ніколи не використовував. Чув, що деякі додають крохмаль для загущення, але не впевнений, чи це не псує смак. Раджу вам самостійно приготувати та спробувати. |
|
Вернуться к началу |
|
|