|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
НиКуся профессор

|
Добавлено: Вт Мар 05, 2024 1:10 pm Заголовок сообщения: Хочу замовити смачні суші |
цитата |
|
Хочу заказати суші в Львові, але не можу визначитися з вибором. Може, хтось порадить, які саме суші варто замовити? Мені просто хочеться смачного та якісного вечернього перекусу. І ще, чи є які-небудь рекомендації щодо сервісів доставки суші в місті? |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор

|
Добавлено: Вт Мар 05, 2024 1:46 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Так, якщо ви хочете смачно пообідати чи вечеряти вдома, можу порекомендувати вам сайт YAKUZA для замовлення суші у Львові https://yakuzalviv.com/ Я нещодавно користувався їхніми послугами і залишився задоволений. Їх асортимент дуже різноманітний, та й якість продуктів на висоті. Я зазвичай замовляв "Філадельфію" та "Унагі макі", і завжди був задоволений смаком. Замовлення приходить досить швидко, а ціни відносно прийнятні. Щодо доставки наступного дня, не можу сказати навпевно, але вони зазвичай забезпечують свіжість продуктів, тому, можливо, це буде вартою спробою. Взагалі, раджу спробувати, можливо, вам сподобається. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|