Хочу заказати суші в Львові, але не можу визначитися з вибором. Може, хтось порадить, які саме суші варто замовити? Мені просто хочеться смачного та якісного вечернього перекусу. І ще, чи є які-небудь рекомендації щодо сервісів доставки суші в місті?
Так, якщо ви хочете смачно пообідати чи вечеряти вдома, можу порекомендувати вам сайт YAKUZA для замовлення суші у Львові https://yakuzalviv.com/ Я нещодавно користувався їхніми послугами і залишився задоволений. Їх асортимент дуже різноманітний, та й якість продуктів на висоті. Я зазвичай замовляв "Філадельфію" та "Унагі макі", і завжди був задоволений смаком. Замовлення приходить досить швидко, а ціни відносно прийнятні. Щодо доставки наступного дня, не можу сказати навпевно, але вони зазвичай забезпечують свіжість продуктів, тому, можливо, це буде вартою спробою. Взагалі, раджу спробувати, можливо, вам сподобається.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы