| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
artyom дипломник
|
Добавлено: Ср Июн 24, 2026 5:50 pm Заголовок сообщения: Mai bine iau un autoturism coreean de pe loc sau comand |
цитата |
|
| Am o dilemă mare legată de achiziția unei mașini. Vreau neapărat un Tucson sau o Sportage din 2021-2022. Tot stau și mă gândesc ce este mai rațional în condițiile noastre din Moldova. Să caut ceva gata adus prin piețe și parcuri auto autohtone sau să risc să fac o comandă direct de la dealerii de acolo. Ce variantă oferă un raport preț-calitate mai bun acum. |
|
| Вернуться к началу |
|
jdneprov дипломник
|
Добавлено: Ср Июн 24, 2026 5:51 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Eu m-am fript deja cu ce se vinde pe loc în Chișinău. Majoritatea mașinilor expuse au kilometrajul dat înapoi chiar și cu o sută de mii de kilometri. Vânzătorii de la noi cosmetizează defectele ascunse ca să scoată profit maxim. Când cumperi direct de la sursă din Asia primești istoric curat și dotări superioare pe care în Europa nici nu le găsești. Mai bine aștepți două luni dar știi exact ce conduci. |
|
| Вернуться к началу |
|
LuckyAnt дипломник
|
Добавлено: Ср Июн 24, 2026 5:51 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Așteptarea asta de câteva luni te poate lăsa fără nervi din cauza logisticii maritime complicate. Dacă ai nevoie urgentă de transport nu are rost să te complici cu importul direct. Pe de altă parte prețurile pe piața internă sunt exagerate din start din cauza intermediarilor. La o comandă directă economisești lejer în jur de două mii de euro pentru exact același model. Plus că acolo standardele de întreținere sunt mult mai stricte și motoarele pe gaz din fabrică sunt foarte rezistente. |
|
| Вернуться к началу |
|
Roman222005 дипломник
|
Добавлено: Ср Июн 24, 2026 5:53 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Dacă vrei să economisești și să obții o configurare excelentă varianta importului este mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Totul depinde de compania prin care lucrezi și de transparența licitațiilor. Eu am analizat ofertele din piață și am înțeles că aducerea la comandă oferă o siguranță mult mai mare privind starea tehnică reală a motorului și a caroseriei.
Mulți cunoscuți au apelat la compania BEX AUTO pentru verificări detaliate înainte de achiziție. Ei oferă suport complet de la selectarea modelului pe platformele asiatice până la vămuirea finală în Moldova. Poți analiza diverse variante de automobile din Coreea https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei pentru a vedea prețurile reale și specificațiile tehnice disponibile. Procesul durează ceva timp dar scapi de adaosurile comerciale uriașe ale comercianților locali și primești o mașină mult mai bine dotată. |
|
| Вернуться к началу |
|
|