| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
ofmaw дипломник
|
Добавлено: Пт Май 22, 2026 7:04 pm Заголовок сообщения: Як вибрати панеттоне в МЕТРО, щоб він був м’який, ароматний |
цитата |
|
| Хочу купити панеттоне до святкового столу, але помітила, що вони дуже різні за складом і текстурою. Одні виглядають повітряними, інші більш щільні. Підкажіть, будь ласка, на що варто звертати увагу при виборі, щоб панеттоне був дійсно смачний, з хорошими цукатами та приємним ароматом? |
|
| Вернуться к началу |
|
yatofe дипломник
|
Добавлено: Сб Май 23, 2026 11:18 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Робила панкейки без молока кілька разів і чесно здивувалась, що вони виходять дуже навіть ніжними. Найбільше сподобалось додавати трохи банана або йогурту, тоді текстура більш м’яка і не суха. Для швидкого сніданку це реально хороший варіант. |
|
| Вернуться к началу |
|
Gorinich дипломник
|
Добавлено: Вс Май 24, 2026 7:48 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| §і§б§а§й§С§д§Ь§е §Х§е§Ю§С§Э§С, §л§а §Т§Ц§Щ §Ю§а§Э§а§Ь§С §б§С§Я§Ь§Ц§Ы§Ь§Ъ §Т§е§Х§е§д§о §Щ§а§У§гі§Ю §Я§Ц §ді, §С§Э§Ц §ві§Щ§Я§Ъ§и§с §У§Ъ§с§У§Ъ§Э§С§г§о §Я§Ц §д§С§Ь§а§р §У§Ц§Э§Ъ§Ь§а§р. §Б§Ь§л§а §Я§а§в§Ю§С§Э§о§Я§а §Щ§Т§Ъ§д§Ъ §ді§г§д§а і §Я§Ц §б§Ц§в§Ц§г§е§к§Ъ§д§Ъ §Я§С §г§Ь§а§У§а§ві§Х§иі, §У§а§Я§Ъ §У§Ъ§з§а§Х§с§д§о §б§е§з§Ьі §д§С §С§в§а§Ю§С§д§Яі. §°§г§а§Т§Э§Ъ§У§а §г§Ю§С§й§Я§а §Щ §Ю§Ц§Х§а§Ю §С§Т§а §с§Ф§а§Х§С§Ю§Ъ §Щ§У§Ц§в§з§е. |
|
| Вернуться к началу |
|
Gorinich дипломник
|
Добавлено: Вт Май 26, 2026 12:27 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Спочатку думала, що без молока панкейки будуть зовсім не ті, але різниця виявилась не такою великою. Якщо нормально збити тісто і не пересушити на сковорідці, вони виходять пухкі та ароматні. Особливо смачно з медом або ягодами зверху. |
|
| Вернуться к началу |
|
Tefal дипломник
|
Добавлено: Вт Май 26, 2026 12:28 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Панеттоне дуже відрізняється від звичайної солодкої випічки, особливо текстурою і ароматом. Раніше думала, що це просто святкова здоба, але потім стало цікаво, чому його так цінують і чим він особливий.
Коли почала читати більше інформації, натрапила на сайт Metro, де можна дізнатись цікаві факти про панеттоне https://www.metro.ua/inspiration/retsepty/Panettone його походження та особливості приготування. Після цього вже зовсім інакше сприймається ця випічка і хочеться спробувати справжній варіант. |
|
| Вернуться к началу |
|
|