|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор

|
Добавлено: Пт Фев 02, 2024 9:02 pm Заголовок сообщения: 20 фішок та прихованих можливостей PlayStation 5 |
цитата |
|
| На сайті Gameverse з'явилася цікава стаття про 20 фішок та прихованих можливостей PlayStation 5 https://gameverse.com.ua/article/playstation-5-features/ яка, на мою думку, обов'язкова до прочитання для будь-якого геймера. Це не просто список очікуваних функцій, а глибокий аналіз можливостей консолі. Я вражений рівнем деталізації та професійним підходом до розгляду кожного аспекту. Я впевнений, що кожен, хто прочитає цю статтю, знайде для себе щось нове та корисне. Так що не втрачайте часу і переходьте на Gameverse, щоб поглибити своє розуміння можливостей PlayStation 5! |
|
| Вернуться к началу |
|
Bimba77 Абитуриент
|
Добавлено: Вт Апр 14, 2026 10:56 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
До теми PlayStation 5 можу додати. На сайті "Таємна кімната" є дуже хороший огляд гри The Crew Motorfest.
Матеріал присвячений грі The Crew Motorfest і пояснює, як вона використовує можливості геймпада DualSense на PlayStation 5. Основний акцент — на відчуттях від керування авто завдяки технологіям контролера.
Суть: описується, як адаптивні тригери передають опір педалей (газ/гальмо); тактильна віддача (вібрація) дозволяє “відчути” дорогу, покриття та поведінку авто; пояснюється, чому гра краще сприймається саме на PS5, ніж на інших платформах; також коротко згадуються особливості самої гри: відкритий світ, різні типи транспорту та режими.
Це огляд/пояснення, чому The Crew Motorfest дає більш реалістичний і занурюючий досвід саме завдяки DualSense на PS5.
Ознайомитись: https://tayemnakimnata.com/osoblyvosti-the-crew-motorfest-z-dualsense-na-playstation-5-igry-ps5/ |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|