|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
ofmaw дипломник
|
Добавлено: Пт Мар 13, 2026 3:16 am Заголовок сообщения: Хто здавав аналізи в лабораторіях Invivo? |
цитата |
|
| Підкажіть, будь ласка, хто з вас здавав аналізи у приватних лабораторіях? Цікавить саме швидкість отримання результатів. Чи справді все приходить швидко, як обіцяють, чи іноді доводиться чекати довше? Хочу здати кілька аналізів для перевірки здоров’я, але для мене важливо, щоб результати були готові максимально оперативно, бажано вже наступного дня. |
|
| Вернуться к началу |
|
Gorinich Студент
|
Добавлено: Пт Мар 13, 2026 3:17 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Можу поділитися своїм досвідом. Ви знаєте, я теж колись хвилювався щодо швидкості результатів, бо потрібно було терміново для консультації лікаря. У моєму випадку все виявилося досить оперативно: частина аналізів була готова вже того ж дня, а решта на наступний ранок. Сподобалося, що результати можна переглянути онлайн, не потрібно вдруге їхати в лабораторію. |
|
| Вернуться к началу |
|
Tefal Студент
|
Добавлено: Пт Мар 13, 2026 3:18 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Особисто у мене досвід теж позитивний. Я здавала аналізи кілька разів протягом останнього року, і щоразу результати приходили доволі швидко. Зазвичай вже ввечері або наступного дня можна було перевірити їх у електронному кабінеті. Для мене це дуже зручно, тому що не потрібно витрачати час на повторні поїздки. |
|
| Вернуться к началу |
|
yatofe дипломник
|
Добавлено: Пт Мар 13, 2026 3:19 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Свого часу теж довго шукав, де краще здати аналізи, щоб було швидко і без зайвого стресу. Для мене головне було - точність результатів і можливість отримати їх онлайн. Коли звернувся, приємно здивувало, що більшість аналізів обробляють досить оперативно, і вже через короткий час можна перевірити дані в особистому кабінеті.
Я можу порадити мережу лабораторій INVIVO https://invivo.ua/uk/ у мене там був хороший досвід. Результати приходили швидко, іноді навіть раніше, ніж очікував. Ви отримуєте сповіщення і одразу бачите всі показники. Також зручно, що все структуровано: є норми, коментарі та зрозумілий формат бланка. Тому якщо для вас важлива швидкість і комфорт, думаю, цей варіант варто розглянути. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|