|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
tori Абитуриент
|
Добавлено: Пт Янв 09, 2026 5:53 pm Заголовок сообщения: Потрібна допомога з збиранням нових меблів |
цитата |
|
| Замовила шафу та комод для спальні, але вони прийшли в розібраному вигляді, а у мене самій руки не доходять, та ще й інструкція здається дуже заплутаною. Хочу знайти когось, хто реально знає, як правильно зібрати меблі, щоб не пошкодити деталі і щоб все стояло рівно. Може хтось недавно користувався послугами майстра для збирання меблів і може порадити перевірену людину |
|
| Вернуться к началу |
|
Iliporti Абитуриент
|
Добавлено: Чт Янв 15, 2026 9:57 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Купив нові шафи і тумби для квартири, але сам не міг зрозуміти, як правильно закрутити всі кріплення і виставити деталі рівно. Тому довірив збирання меблів майстрам з компанії Сан Санич https://san-sanych.ua/domashnij-majster/zbirannya-mebli.html Вони приїхали, швидко розібралися з інструкціями, зібрали меблі акуратно і перевірили, щоб усі дверцята і шухляди працювали ідеально. Після себе прибрали коробки і сміття, а я залишився задоволений і спокійний, що все зроблено правильно. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|