Хочу купити под, який би працював стабільно і не викликав проблем з витоками рідини. Шукаю модель, яка буде компактною, але з хорошою батареєю, щоб вистачало на цілий день. Якщо у когось є досвід підкажіть, на що звертати увагу.
Я пробував кілька моделей подів, і для мене головне це надійність і можливість тримати заряд на довше. Моделі з батареєю від 1000 мАг ідеальний вибір для повсякденного використання. Ще один момент це система автоматичного затягування, яку я обожнюю, бо вона зручна і працює стабільно.
Якщо хочеш, щоб твій под працював стабільно, обирай моделі з змінними картриджами. Це дозволяє швидко замінити картридж і не переживати про те, що система заб’ється або не працюватиме належним чином. Мені сподобались поди, у яких картриджі великого об’єму це значить, що не потрібно часто доливати рідину.
Я довго шукав под, який би відповідав усім моїм вимогам, і зупинився на моделях з хорошою батареєю і легкою заміною картриджів. Після кількох покупок я зрозумів, що для мене важливий саме об’єм батареї та стабільність роботи системи. В інтернет-магазині Bambuk я знайшов кілька ідеальних варіантів, що підходять для щоденного використання.
Вони мають не тільки високі технічні характеристики, але й доступні ціни. Тому раджу купити под https://bambuk.org/pod-systems/ саме у них, так як вейп-шоп перевірений часом. Доставка завжди оперативна, що є великим плюсом.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы