| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
trader2006 аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 28, 2025 1:10 pm Заголовок сообщения: Де можна замовити нінтендо світч 2? |
цитата |
|
| Шукаю де можна замовити нінтендо світч 2 без затримок і з нормальною комплектацією. У декількох магазинах бачу різний склад коробки і різні строки доставки, тому не розумію кому довіряти. Потрібно щоб прийшло запаковане, нове, без підміни. Якщо хтось уже брав, підкажіть на що дивитись перед оплатою. |
|
| Вернуться к началу |
|
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 28, 2025 1:10 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| §µ §Ю§Ц§Я§Ц §Т§е§Э§С §г§з§а§Ш§С §г§Ъ§д§е§С§иі§с, §Ь§а§Э§Ъ §У§Ъ§Т§Ъ§в§С§У §Юі§Ш §Ьі§Э§о§Ь§а§Ю§С §б§в§а§Х§С§У§и§с§Ю§Ъ. §Б §б§Ц§в§Ц§Уі§в§с§У §Я§Ц §ді§Э§о§Ь§Ъ §иі§Я§е, §С §Ы §Я§С§с§У§Яі§г§д§о §Ф§С§в§С§Я§ді§Ы§Я§а§Ф§а §д§С§Э§а§Я§е, §Ю§а§Ш§Э§Ъ§Уі§г§д§о §а§Ф§Э§с§Х§е §б§а§г§Ъ§Э§Ь§Ъ §д§С §й§Ъ §Щ§Ті§Ф§Сє§д§о§г§с §г§Ц§ві§Ы§Я§Ъ§Ы §Я§а§Ю§Ц§в §Я§С §Ь§а§в§а§Т§иі §Ы §г§С§Юі§Ы §Ь§а§Я§г§а§Эі. §Б§Ь§л§а §и§о§а§Ф§а §Я§Ц §Х§С§р§д§о, §с §д§С§Ьі §У§С§ві§С§Я§д§Ъ §а§Х§в§С§Щ§е §Уі§Х§Ь§Ъ§Х§С§р. §»§Ц §У§С§Ш§Э§Ъ§У§а §е§д§а§й§Я§Ъ§д§Ъ §й§Ъ є §а§жі§иі§Ы§Я§С §б§Эі§У§Ь§С, §Т§а §Х§Ц§с§Ьі §б§в§а§Х§С§У§иі §б§Ц§в§Ц§Ю§а§д§е§р§д§о §г§У§аї§Ю §г§Ь§а§д§й§Ц§Ю. |
|
| Вернуться к началу |
|
|