|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Gorinich Студент
|
Добавлено: Сб Ноя 15, 2025 6:03 pm Заголовок сообщения: Хто купував дисплей 3.5 дюйма - як з яскравістю? |
цитата |
|
| Хто купував дисплей 3.5 дюйма, як з яскравістю? Цікавить, чи видно нормально при денному світлі, коли не пряме сонце, але досить освітлено. Планую ставити на невеликий корпус, тому важливо, щоб не блякнув під різними кутами. Якщо вмикати в режимі максимального підсвічування, чи сильно гріється? І чи рівномірне світло по всій площині екрана? |
|
| Вернуться к началу |
|
Tefal Студент
|
Добавлено: Сб Ноя 15, 2025 6:04 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Маю такий уже кілька місяців, яскравість нормальна навіть при штучному освітленні. На вулиці, коли трохи тінь, все добре читається. Кути огляду середні, але текст і графіка видно без спотворень. Підсвітка рівна, плям немає. Температура корпусу після кількох годин роботи відчутна, але не критична, можна спокійно тримати пальцями. |
|
| Вернуться к началу |
|
ofmaw Студент
|
Добавлено: Сб Ноя 15, 2025 6:04 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Користуюся таким дисплеєм у проєкті з мікроконтролером. Яскравості вистачає навіть при денному світлі, але краще не ставити під прямі промені. Вночі трохи засвічує, тому я зменшив підсвітку через ШІМ. По рівномірності підсвітки ніяких нарікань. Після тривалого використання гріється мінімально, хоча корпус у мене з вентиляційними отворами. |
|
| Вернуться к началу |
|
yatofe Студент
|
Добавлено: Сб Ноя 15, 2025 6:05 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я теж ставив дисплей 3.5 дюйми https://minicomp.com.ua/ua/displei/35 замовляв в MiniComp, тому можу порадити: зверни увагу на тип матриці. Якщо береш IPS, отримаєш кращу передачу кольору й ширші кути. У звичайних TFT яскравість трохи нижча, але для приміщення більш ніж достатньо. У мене працює на 100% підсвітці, текст і графіка чіткі. Підсвітка рівномірна, без затемнень по краях.
Для монтажу краще передбачити невелику відстань від прозорої кришки, бо при притисканні трохи змінюється контраст. Якщо плануєш використовувати на вулиці, допомагає антивідблискова плівка. Після доби безперервної роботи нагрів мінімальний, тож охолодження додатково не ставив. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|