|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
trader2006 аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 2:33 pm Заголовок сообщения: Варто брати Xros 5 mini чи краще звичайний Xros 5? |
цитата |
|
| Підкажіть, хто реально користується Vaporesso Xros 5 Mini. Думаю перейти з класичного бокс-мода, але не хочу щось іграшкове. Мене цікавить, як він поводиться в реальному житті: чи не гріється, коли париш довше, чи не підтікає в кишені, чи вистачає потужності на день? Бачив купу реклами, але мені цікава думка тих, хто юзає щодня, а не тестує для відео. |
|
| Вернуться к началу |
|
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 2:34 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Я з ним уже четвертий місяць, і можу сказати Mini справді витримує навантаження. Батареї вистачає десь на півтора-два дні, заряджається швидко, приблизно за півгодини до повного. Головне, не заливати дуже густу рідину, бо вона дає легкий підсмокт. Мені подобається, що корпус металевий не скрипить, не дряпається, не люфтить. Навіть коли носиш у сумці, нічого не витікає. |
|
| Вернуться к началу |
|
trader2006 аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 2:34 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Погоджуюсь. Я брала Mini саме через те, що втомилась від постійного обслуговування великих подів. Мені важливо було, щоб не треба було міняти койли, розбирати бак і чистити кожні два дні. У Mini все просто: вставив картридж і пішов. Ніяких налаштувань, кнопок, дисплеїв. Ще приємно, що він не гріє рідини надто сильно, тому смак не приїдається. |
|
| Вернуться к началу |
|
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 2:39 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я теж використовую вапорессо хрос 5 мини https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/1377-vaporesso-xros-5-mini.html і чесно, це один із небагатьох подів, який витримує реальне життя без танців із бубном.
Брав в магазині Smolnet після довгих пошуків, бо хотів, щоб і доставка швидка, і не було відчуття сірої техніки. Прийшов новий, запаяний, усе чітко. Працює стабільно: навіть коли забуваю зарядити на ніч, зранку ще лишається мінімум на кілька годин. Мені подобається затяжка плавна, щільна, без ривків.
І головне не тече навіть після місяця активного використання. Я порівнював його з Xros 3 Mini цей реально відчутно вдосконалений: міцніше зібраний, і здається, що пара виходить більш насиченою. Якщо хочеш щось компактне, але без компромісів по якості це найкраще, що є зараз у своєму класі. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|