Хочу взяти готівковий кредит без довідок, але не розумію, чи реально його отримати. Чув, що деякі МФО дають відразу на картку, але сумніваюся, бо банківські умови завжди вимагають довідку про доходи. Хто реально брав таку позику і скільки чекали на гроші, якщо не на картку, а саме готівкою?
Брав таке кілька разів через МФО, рішення майже завжди за 15-30 хвилин. Паспорт і ІПН вистачає, банківську картку для перевірки просять обов’язково. Видають відразу на картку, а потім її можна зняти готівкою. Суми зазвичай невеликі, не більше кількох десятків тисяч, великі позики без довідок ніхто не дає.
Пробував і в банку, і в МФО. В банку реально отримати без довідки можна, але сума обмежена, а час на оформлення більший.
МФО швидші, але відсотки вищі, і треба уважно читати договір, бо штрафи за прострочку кусаються. Готівку береш через банкомат після переказу на картку. Якщо хочеш мінімізувати ризик, перевіряй ліцензію МФО і не плати нічого наперед.
[quote="artyom"]Хочу взяти готівковий кредит без довідок, але не розумію, чи реально його отримати. Чув, що деякі МФО дають відразу на картку, але сумніваюся, бо банківські умови завжди вимагають довідку про доходи. Хто реально брав таку позику і скільки чекали на гроші, якщо не на картку, а саме готівкою?[/quote]
Якщо шукаєш надійний варіант без довідок, краще порівняти кілька сервісів і взяти найменшу суму для швидкої перевірки. Важливо дивитися реальну річну ставку, штрафи і комісії, бо навіть перший кредит під 0% може мати приховані нарахування. Мої останні спроби показали, що найзручніше користуватися онлайн-платформою для готівки на карту, а далі знімати в банкоматі.
Наприклад, я оформляв кредит готівкою на карту онлайн України на [url]https://moneyveo.ua/uk/--credit-nalichnymi/[/url] все пройшло швидко, без довідок і зайвих документів, але відразу перевіряй умови і суму. Уникай передоплат і страхових внесків, це майже завжди шахрайство.
Сервіс надійний, але для більших сум без довідок банки все одно кращі, там відсотки нижчі і без ризику прихованих комісій.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы