Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
trader2006 Студент
|
Добавлено: Пт Июн 27, 2025 7:46 am Заголовок сообщения: Як обрати хорошу под-систему? |
цитата |
|
Читав на форумах, що деякі магазини продають Vaporesso із застарілими картриджами або тими, що вже були у використанні для демонстрацій. Як це перевірити перед покупкою? І чи реально взагалі знайти онлайн-магазин, де тобі нададуть гарантії, що все свіже й не використовувалось? |
|
Вернуться к началу |
|
sovetnik дипломник
|
Добавлено: Пт Июн 27, 2025 7:46 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Попроси в магазині надіслати фото конкретного товару перед відправкою. Якщо відмовляються — щось приховують. Один адекватний магазин навіть зняв коротке відео з коробкою, і це мене переконало. Картриджі виявилися сухі, нові, із захисними наліпками. |
|
Вернуться к началу |
|
trader2006 Студент
|
Добавлено: Пт Июн 27, 2025 7:47 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я зазвичай звертаю увагу на запах самого пристрою — у вживаного є характерний аромат, особливо якщо в ньому вже була рідина. А ще — нові картриджі не мають ніякої вологості всередині. Якщо щось підозріле — повертаю, не думаючи. |
|
Вернуться к началу |
|
sovetnik дипломник
|
Добавлено: Пт Июн 27, 2025 7:48 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Мені потрібен був компактний і надійний пристрій для роботи, і після порівняння кількох моделей я зупинився на вапорессо хрос 5 мини https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ вирішив замовити його у вейп-шопі BAMBUK, бо знайомий радив цей магазин як перевірений. На сайті все зрозуміло — опис, технічні характеристики, рекомендації щодо рідин.
Я швидко оформив замовлення, і через день отримав посилку. Усередині все було на місці, коробка нова, пломби не порушені. Менеджер порадив, який картридж краще використовувати для солей, пояснив, як правильно заряджати і чистити пристрій. Залишився дуже задоволений сервісом і товаром. У майбутньому буду замовляти тільки тут, бо в цьому магазині по-людськи ставляться до клієнта. |
|
Вернуться к началу |
|
|