Здравствуйте форумчани, хтось читав книгу "Теорія брехні"? Як вона вам? Чи дійсно вона розкриває цікаві факти про те, як ми сприймаємо правду і брехню? Яка основна ідея цієї книги?
Так, я читав! Це дуже цікава книга, яка насправді змушує переосмислити, як ми сприймаємо інформацію і як часто не усвідомлюємо, коли нам брешуть. Автор дає безліч цікавих фактів, які відкривають очі на те, як ми, як люди, маємо схильність до маніпуляцій, навіть не усвідомлюючи цього.
Я також був здивований тим, наскільки захоплююча ця книга. Вона не тільки розповідає про брехню, але й про психологічні аспекти, як люди можуть розпізнавати її. Автор наводить багато досліджень і фактів, що дозволяють глибше зрозуміти, чому ми іноді віримо в те, що насправді є неправдою.
Привіт! Я читав Теорія брехні https://12-4.com.ua/teorija-brehni.html і вона реально захоплює. Книга зосереджена на тому, як ми сприймаємо правду і як часто нам здається, що ми насправді знаємо правду, хоча насправді це лише спотворене сприйняття. Вона також дуже цікаво розглядає, чому ми брехаємо і як це робимо, без того, щоб самі це помічали.
Це не просто якась нудна теорія, а дуже практична і цікава книга, яку можна використовувати в повсякденному житті. Я замовляв її через магазин 12-4 і не помилився. Вони доставили книгу в ідеальному стані, а якість була на висоті. Так що якщо ти хочеш купити, не соромся звертатися до них, вони перевірені.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы