Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор
|
Добавлено: Ср Июн 26, 2024 11:17 pm Заголовок сообщения: Які є перевірені ігри з картками? |
цитата |
|
Дуже хочеться знайти цікаву гру з картками, яка б захопила мене та моїх друзів. Шукаю щось перевірене, бажано з гарною репутацією. Хочу гру, яка підійде для вечірок або просто для проведення часу у веселій компанії. Чи є у вас якісь рекомендації? |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор
|
Добавлено: Ср Июн 26, 2024 11:18 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Якщо тебе цікавлять перевірені ігри з картками, можу порадити "Magic: The Gathering". Це класика, яка вже багато років на ринку та має величезну кількість прихильників. Ігровий процес захоплюючий, багато стратегічних моментів. Також зверни увагу на "Exploding Kittens" - дуже весела гра для компанії, яку легко зрозуміти та швидко почати грати. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор
|
Добавлено: Ср Июн 26, 2024 11:19 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Чув багато хорошого про "Magic: The Gathering", але вона здається досить складною для новачків. А от "Exploding Kittens" виглядає цікаво. Що ще можеш порадити? Можливо, є якісь менш відомі, але не менш захоплюючі ігри з картками? |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор
|
Добавлено: Ср Июн 26, 2024 11:19 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Якщо тобі цікаві різноманітні ігри з картками https://ubee.com.ua/igri-z-kartkami/ можу порадити звернути увагу на сучасні розвиваючі ігри. Наприклад, є чудові варіанти для дітей, як "Панорама: ферма" або "Спробуй повтори".
Також дуже захоплюючими є ігри з тваринами, як "Тварини на вантажівках (літо)". Вони всі мають детальні описи, високий рівень якості та дуже швидко доставляються. Я особисто неодноразово користувався і завжди залишався задоволеним. |
|
Вернуться к началу |
|
|