Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор

|
Добавлено: Пт Авг 26, 2022 11:18 am Заголовок сообщения: Де можна притбати запчасті для смартфонів? |
цитата |
|
Розкажіть, де можна за адекватною ціною купити запчастини для мобільних телефонів, а саме аккумулятори? Я займаюсь ремонтом телефонів, хочу купити собі батареї потрібних моделей. Буду радий, якщо поділитесь перевіреними магазинами. |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор

|
Добавлено: Пт Авг 26, 2022 11:18 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Зараз є безліч магазинів, які продають різні запчастини своїм покупцям, в тому числі і акумулятори, але особисто я не купував такі речі по інтернету, тому нічого вам порадити не можу. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор

|
Добавлено: Пт Авг 26, 2022 11:19 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Всім доброго дня. Я купував собі акумулятор по інтернету, мене порадувала якість батареї, та не високі ціни. Можу і вам їх рекомендувати, буду дома, сфотографую візитівку та відправлю вам. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор

|
Добавлено: Пт Авг 26, 2022 11:20 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Доброго всім дня. Я сам купував не один раз запчастини для телефонів https://centrix.ua/zapchasti-dlja-telefonov/ в цьому Відгуки позитивні, хлопці працюють оперативно, та й по доставці поштою обходиться недорого.
Вибір може похвалитися різноманітністю, ціни прийнятні, загляньте до них на сайт, там в каталозі є різні запчастини і опис до них.
Особисто я купував собі акумулятор для телефону, раджу і вам звернути увагу на цей магазин, ціни як бачите дуже низькі. |
|
Вернуться к началу |
|
|