Розкажіть, де можна за адекватною ціною купити запчастини для мобільних телефонів, а саме аккумулятори? Я займаюсь ремонтом телефонів, хочу купити собі батареї потрібних моделей. Буду радий, якщо поділитесь перевіреними магазинами.
Зараз є безліч магазинів, які продають різні запчастини своїм покупцям, в тому числі і акумулятори, але особисто я не купував такі речі по інтернету, тому нічого вам порадити не можу.
Всім доброго дня. Я купував собі акумулятор по інтернету, мене порадувала якість батареї, та не високі ціни. Можу і вам їх рекомендувати, буду дома, сфотографую візитівку та відправлю вам.
Доброго всім дня. Я сам купував не один раз запчастини для телефонів https://centrix.ua/zapchasti-dlja-telefonov/ в цьому Відгуки позитивні, хлопці працюють оперативно, та й по доставці поштою обходиться недорого.
Вибір може похвалитися різноманітністю, ціни прийнятні, загляньте до них на сайт, там в каталозі є різні запчастини і опис до них.
Особисто я купував собі акумулятор для телефону, раджу і вам звернути увагу на цей магазин, ціни як бачите дуже низькі.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы