|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
gagav Студент
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2026 9:23 am Заголовок сообщения: Друк настільних календарів малим тиражем |
цитата |
|
| Хтось підкаже, де зараз можна надрукувати календарі-будиночки для корпоративного подарунка? Потрібен не великий тираж, але хочеться, щоб готовий виріб мав нормальну жорсткість і не розвалювався після кількох перегортань. Планую використати фотографії та невеликий фірмовий блок, без великої кількості інформації. Найбільше цікавить підготовка макета: чи достатньо звичайного готового файлу, чи потрібно враховувати окремі параметри через форму будиночка? |
|
| Вернуться к началу |
|
jollo Студент
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2026 9:25 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Тут я б обов’язково орієнтувався на технічні вимоги конкретної друкарні. У такого календаря важливі не тільки ширина та висота сторінки, а й місця згинів, поля та спосіб формування конструкції. Якщо макет зробити без урахування цих моментів, навіть хороша фотографія може опинитися не там, де задумано. Для корпоративного подарунка я б також не перевантажував кожну сторінку логотипами. Краще зробити єдиний стиль на весь рік, а зображення змінювати щомісяця. Тоді календар виглядає цілісно і ним зручно користуватися. |
|
| Вернуться к началу |
|
gagav Студент
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2026 9:28 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Саме щодо конструкції в мене й були сумніви, бо за фотографіями в інтернеті не завжди зрозуміло, наскільки стійким виходить готовий будиночок. Хотілося б поставити його біля монітора або на невелику полицю, тому зайва ширина точно не потрібна. Ще думаю над тим, щоб зробити календар максимально простим: великі дати, одна фотографія та невеликий логотип унизу. Зараз збираю варіанти друкарень і порівнюю не тільки ціну, а й те, що входить у виготовлення. Якщо є досвід із подібними замовленнями, цікаво почути, які характеристики реально мають значення під час користування. |
|
| Вернуться к началу |
|
jollo Студент
|
Добавлено: Пн Сен 14, 2026 9:29 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| У такому випадку я б подивився пропозицію АРТ-ПРЕС, бо там є окрема категорія для настільних календарів у форматі будиночка. ДРУК КАЛЕНДАРІВ НАСТІЛЬНИХ БУДИНОЧОК https://art-press.com.ua/uk/products/calendars/format/tents/ можна розглянути як один із варіантів, а характеристики вже порівняти з іншими пропозиціями. Перед замовленням варто уточнити кількість примірників, доступні матеріали, вимоги до макета та фактичний термін виконання. Ще корисно перевірити фотографії в масштабі, близькому до майбутнього друку, бо на великому моніторі дрібні недоліки часто непомітні. Якщо все це врахувати до запуску, отримати акуратний календар значно простіше, а сам формат для робочого столу справді зручний. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|