Lovely Студент
|
Добавлено: Вс Июл 19, 2026 4:46 am Заголовок сообщения: Стоматологія МегаДентал |
цитата |
|
| Дуже рідко залишаю відгуки, але все таки розповім про МегаДентал Причиною звернення став дискомфорт, який періодично турбував мене протягом кількох місяців. У клініці провели повне обстеження, після чого лікар детально пояснив, у чому полягає проблема, і запропонував оптимальне рішення. Мене приємно здивувала відкритість спеціаліста — усе пояснювали доступною мовою, показували результати діагностики та чесно відповідали на кожне запитання. Лікування проходило максимально комфортно, без поспіху та зайвого хвилювання. Усі інструменти сучасні, кабінети чисті, а персонал працює дуже злагоджено. Відчувалося, що кожен співробітник дійсно зацікавлений у хорошому результаті. Після завершення лікування мене ще раз проконсультували щодо правильного догляду за зубами, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Через деякий час можу впевнено сказати, що робота виконана якісно, адже жодних неприємних відчуттів більше немає. MegaDental залишила лише позитивні емоції, і тепер це моя стоматологія, куди звертатимуся без жодних сумнівів. |
|