| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 3:54 pm Заголовок сообщения: Після оновлення зарядки Xros 5 mini взагалі не реагує? |
цитата |
|
| Учора Xros 5 mini працював ідеально, а сьогодні після зарядки повна тиша. Ні індикатор, ні пара — нічого. Уже змінив розетку, почистив контакти, навіть інший кабель спробував, але нуль реакції. Починаю сумніватись, чи не дарма купив цю модель. Може, мені просто не щастить із подами? |
|
| Вернуться к началу |
|
trader2006 аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 3:55 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Таке бувало і в мене просто не всі кабелі підходять до подів. Я колись теж мучився з невідповідними шнурами, доки не залишив один перевірений Type-C із якісним живленням. З того часу жодних проблем із зарядкою, навіть після року активного користування. |
|
| Вернуться к началу |
|
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 3:56 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Багато хто не звертає уваги, але для Xros 5 mini важливий стабільний струм. Якщо заряджати старим або дешевим кабелем, пристрій може просто не “бачити” підключення. А ще не підключай до ноутбука: напруга там нижча, ніж у звичайній розетці. Це часто плутають із поломкою. |
|
| Вернуться к началу |
|
trader2006 аспирант
|
Добавлено: Пт Ноя 07, 2025 3:58 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Коли Xros 5 mini перестає реагувати на зарядку після “оновлення” чи заміни кабелю не панікуй.
Найчастіше винен не под, а сам шнур або блок живлення. Ця модель працює коректно лише з оригінальними або сертифікованими кабелями Type-C, які видають стабільний струм 1–2A. Якщо брати дешевий зарядник контролер може просто не визначити підключення. На вапорессо хрос 5 мини https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ можна подивитися, як виглядає офіційний комплект і яку зарядку виробник рекомендує.
Також перевір контакти якщо всередині конденсат чи пил, пристрій може не реагувати зовсім. І ще: не залишай його заряджатись на ніч, бо перепади напруги скорочують ресурс акумулятора. |
|
| Вернуться к началу |
|
|