Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd профессор
|
Добавлено: Чт Ноя 24, 2022 1:55 am Заголовок сообщения: Як лікувати алергію у Тернополі? |
цитата |
|
У мене на руках з'явилася якась висипка. Та зудить, чухається. Схоже на алергію. Правда, не знаю, на що саме. Можливо, на мій новий пральний порошок. Порадьте ліки від алергії. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор
|
Добавлено: Чт Ноя 24, 2022 2:04 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
По-перше - треба прибрати алерген. Якщо це пральний порошок - викинте його або подаруйте комусь, у кого немає алергії на нього.
А таблетки від алергії можете будь-які купити. Деякі з них правда, мають такий ось побічний ефект, що спати хочеться. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор
|
Добавлено: Чт Ноя 24, 2022 2:07 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Мені треба такі таблетки від алергії, щоб спати не хотілося. Я ж на роботі не можу спати. А скільки разів надень іх пити треба? Якщо тільки на ніч - то можна будь які. Я вночі не працюю, а дома сплю. |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор
|
Добавлено: Чт Ноя 24, 2022 2:17 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Це справді, що деякі антигістамінні препарати мають легкий седативный эффект. Але якщо враховувати, що звичайно приймають одну таблетку на добу, то випийте на ніч - й алергія пройде, й спати краще будете.
Але якщо вам такий варіант не підходить, то можете купити, наприклад, Едем. Це дезлоратадин. Він не викликає сонливості. Тому його можна приймати вдень.
Я купляла його у Тернополі у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/ternopil Можете зайти на сайт та ціну подивитися. Я вже й не пам'ятаю, скільки він коштував. |
|
Вернуться к началу |
|
|