|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
VirtualNobody Абитуриент

|
Добавлено: Сб Апр 25, 2026 8:54 am Заголовок сообщения: Чи реально в Рівному зібрати повний комплект екіпірування |
цитата |
|
| Всім привіт! Вирішив я нарешті не бігати по всьому місту в пошуках дрібниць, а знайти один нормальний воєнторг, де можна "закупитися" по-дорослому. Я чоловік прискіпливий, тому люблю, щоб вибір був такий, аби очі розбігалися, але при цьому кожна річ була зроблена на совість. Можливо, хтось знає у Рівному такий "секретний" магазин, де і берці підберуть за розміром, і розгрузку підгонять, і ще й настрій піднімуть приємним спілкуванням? Хочеться знайти місце, куди можна зайти з порожніми руками, а вийти повністю готовим до будь-яких польових умов. Поділіться своїми знахідками: де у нас найкраще співвідношення ціни та якості, і де вас ніколи не підводили з наявністю потрібних розмірів? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію, бо час підтискає, а хочеться виглядати і почуватися впевнено в якісному спорядженні. Чекаю на ваші підказки! |
|
| Вернуться к началу |
|
MrLaggy Абитуриент

|
Добавлено: Сб Апр 25, 2026 9:02 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Привіт! Теж раніше бігав по всьому місту, намагаючись знайти то берці свого розміру, то нормальні рукавиці, але в підсумку тільки час дарма гаяв. Хотілося знайти один нормальний склад-магазин, щоб заїхав — і "взувся-одягнувся" під ключ, бо час зараз дорогий. Я чоловік прискіпливий, люблю все помацати, перевірити шви, застібки, щоб потім у полі не матюкатися. Мої пошуки закінчилися успішно, коли я відкрив для себе військторг в Рівному https://prof1group.ua/rivne де реально можна зібрати повний комплект за одну годину. Мені підібрали і форму за зростом, і взуття, яке сіло як рідне, навіть не довелося розношувати довго. Зробили як треба, персонал привітний і дуже спритний, знають склад як свої п’ять пальців. Результатом задоволений, питання з базовим екіпіруванням закрив повністю, тепер почуваюся впевнено в будь-яку погоду. Особливо порадувала наявність дрібних, але важливих аксесуарів, які в інших місцях доводилося б замовляти окремо. Якщо треба швидко і якісно підготуватися — це саме те місце, де не підведуть. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|