| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Gorinich Студент
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 6:05 am Заголовок сообщения: Чи справді стільниці LuxeForm витримують гарячі каструлі |
цитата |
|
| Я дуже хвилююся, бо кухня використовується постійно, і я боюся, що стільниця зіпсується. Читав, що гаряча каструля чи сковорідка можуть залишити сліди, і не знаю, чи можна ставити прямо на поверхню, особливо біля плити. Ще турбує волога біля мийки, чи не набубнявіє матеріал, бо іноді готуємо на пару дуже часто. |
|
| Вернуться к началу |
|
Tefal Студент
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 6:06 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Я теж спочатку переживав, але у мене стільниця виглядає, наче нова, навіть після року активного використання. Просто я завжди підставляю під гаряче спеціальні підставки. Всі плями легко відтираються. Я б сказав, що матеріал справді досить стійкий, головне дотримуватися дрібних правил. |
|
| Вернуться к началу |
|
ofmaw Студент
|
цитата |
|
| Якщо розглядати по фактах, стільниці LuxeForm зроблені з ДСП із захисним шаром ламінату, який стійкий до вологи та побутових пошкоджень. Але це не робить їх нечутливими до гарячого. Краще ставити каструлі на підставки. Важливо обирати товстіші моделі 38 мм для кухонь з високим навантаженням, вони довше служать і менше прогинаються. Також обов’язково перевіряти зразки і текстуру - матова поверхня краще витримує відбитки і подряпини, ніж глянцева. |
|
| Вернуться к началу |
|
yatofe Студент
|
цитата |
|
Я купував стільницю LuxeForm https://www.leroymerlin.ua/f/stilnytsi/brend=luxeform в магазині Leroymerlin для своєї кухні, і вона себе дуже добре показала. Можу дати пораду: ніколи не ставте гарячі каструлі прямо на поверхню, завжди використовуйте підставки. Для ділянок біля плити і мийки краще брати товсті моделі 38 мм. Матова фактура допомагає уникати відбитків і слідів від води.
Також перед покупкою порівняй декілька зразків у живому світлі, бо на сайті кольори часто спотворені, і перевір, чи є гарантія на деформацію від води або температури. |
|
| Вернуться к началу |
|
|