Шукаю солідне видання на подарунок шефу, щоб виглядало дорого і якісно. Хто купував саме подарункові варіанти на Мегого, як там зі станом обкладинок? Дуже переживаю, щоб не приїхали збити кути або подряпана палітурка, бо часу на обмін вже немає. Цікавить якість паперу всередині, чи він цупкий, чи звичайна дешевка? Опишіть реальний вигляд книг, які отримували.
Замовляла там томик класики минулого місяця. Прийшло все в ідеальному стані, пакування було дуже надійне, у кілька шарів плівки та міцний картон. Обкладинка була шкіряна з тисненням, виглядає в рази краще ніж на фото. Папір всередині кремовий, дуже приємний на дотик, друк чіткий. Можете сміливо брати, за якість там точно не соромно буде перед людиною.
Я брав велику енциклопедію з ілюстраціями, то якість друку просто вразила. Кольори соковиті, фарба не розмазується під пальцями, немає ніяких сторонніх хімічних запахів. Зверніть увагу на корінець, він прошитий на совість, книга розкривається повністю і не розвалюється. Оформлення справді преміальне, часто використовують позолоту або сріблення елементів, які не осипаються після першого перегляду. Раджу дивитися варіанти з футлярами, це додає статусності і краще зберігає книгу від пилу чи випадкових пошкоджень. З мого досвіду, це одні з найкращих видань, які зараз можна знайти на ринку за таку ціну.
Якщо хочете знайти щось справді ексклюзивне, дивіться розділ з лімітованими серіями. Мені важливо було підібрати тематичне видання з історії, то якраз там знайшов потрібний варіант.
Дивіться одразу подарункові книги на мегого [url]https://mbooks.com.ua/catalog/gift-editions/[/url] бо там вибір набагато ширший ніж у звичайних магазинах. Рекомендую перед замовленням уточнити наявність сертифіката, якщо це нумероване видання, іноді це важливо для колекціонерів. Також обов’язково перевіряйте комплектність, чи йде в наборі фірмовий пакет або коробка. Я обирав варіант у твердому коробі, він захищає кути при транспортуванні на всі сто відсотків.
По сервісу претензій немає, все відправили в день оформлення. Обирайте за вагою, важкі книги зазвичай мають кращий папір і масивнішу палітурку, що важливо для презенту.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы