Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Сб Сен 20, 2025 10:04 am Заголовок сообщения: Допоможіть обрати парні комплекти вишиванок! |
цитата |
|
Шукаю парні вишиванки для себе та дівчини. Хочемо одягнути на День Незалежності, щоб виглядати в єдиному стилі. Переглядав кілька сайтів, але здебільшого там пропонують лише окремі моделі. Чи реально знайти готові комплекти для пари? |
|
Вернуться к началу |
|
trader2006 дипломник
|
Добавлено: Сб Сен 20, 2025 10:05 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я колись хотів зробити такий подарунок своїй дівчині. Довго шукав, але знайшов лише схожі варіанти, а не повністю однакові. В результаті взяли різні моделі, але поєднувалися вони не дуже гармонійно. Було відчуття, що це не комплект, а випадковий вибір. |
|
Вернуться к началу |
|
sovetnik аспирант
|
Добавлено: Сб Сен 20, 2025 10:06 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я не купував, але знайомі мають парні комплекти, і виглядає це справді круто. Вони казали, що шукали заздалегідь, бо на свята попит великий і все швидко розбирають. Головне — брати у перевіреному місці, щоб не виявилось, що тканина неякісна. Бо такі речі купуються не на один раз. |
|
Вернуться к началу |
|
trader2006 дипломник
|
Добавлено: Сб Сен 20, 2025 10:07 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я замовляв парні комплекти вишиванок https://etnoxata.com.ua/vyshyvanky-89/simeini-komplekty-vyshyvanok-181/ тут і можу щиро порадити цей магазин. Там дуже широкий асортимент: можна знайти і класичні, і сучасні фасони, причому саме парні моделі. Асортимент великий дозволяє вибрати з величезного різноманіття. Мені сподобалась прозора система цін: продають напряму за роздрібними цінами виробників.
Консультація теж дуже якісна — відповіли на всі запитання і навіть допомогли з підбором правильного розміру. Замовлення доставили швидко, в обіцяні терміни, що важливо перед святом. А ще приємно, що вони створюють контент про традиції, моду й українську культуру, і це створює атмосферу автентичності. Наш комплект ми носимо вже кілька разів — якість чудова. |
|
Вернуться к началу |
|
|