|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
trader2006 дипломник
|
Добавлено: Пн Сен 01, 2025 3:51 pm Заголовок сообщения: Шукаю готель у Карпатах для сімейного відпочинку влітку |
цитата |
|
Друзі, допоможіть! Шукаю готель у Карпатах для сімейного відпочинку влітку. Дуже хочеться, щоб були і басейн, і дитяча зона, і щось для дорослих. Чула, що є рейтинг готельних комплексів Карпат. Може, хтось підкаже, де знайти? |
|
Вернуться к началу |
|
sovetnik дипломник
|
Добавлено: Пн Сен 01, 2025 3:51 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я подібний список ще не бачив, але скажу чесно — дуже бракує таких матеріалів. Бо коли шукаєш сам, то заплутуєшся у відгуках: один хвалить, інший критикує. І не зрозумієш, кому вірити. |
|
Вернуться к началу |
|
trader2006 дипломник
|
Добавлено: Пн Сен 01, 2025 3:52 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я особисто їздив у Карпати взимку. Готель був гарний, але без додаткових послуг. Тоді зрозумів, що комплекси з повним спектром сервісу — це зовсім інший рівень. Думаю, такий рейтинг може стати у пригоді, щоб побачити, хто реально лідери. |
|
Вернуться к началу |
|
sovetnik дипломник
|
Добавлено: Пн Сен 01, 2025 3:53 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Є чудова стаття, ось лінк https://uba.top/hotel-complexes-in-karpaty/ від Ukrainian Business Award, де представлений рейтинг топ-15 готельних комплексів карпат 2024. Там не лише назви готелів, а й пояснення, чому вони потрапили в список. Наприклад, Radisson Blu Resort Bukovel відзначили за масштаб і сервіс, HVOYA — як ідеальний варіант для сімей, Romantik Spa Hotel — за високий рівень СПА, Wood Hotel Resort & Spa — за екологічний підхід.
Я сам усе перечитав і мені сподобалось: рейтинг структурований, з номінаціями, і дає чітке уявлення, куди варто дивитися, якщо шукаєш відпочинок різного формату. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|