Форекс / Forex (Главная) Mini forex trading accounts in HSN
  Forex Форум | Форекс Евроклуб :: Як обрати компанію по оптовими поставкам коробок для піци? / Самый авторитетный Forex Forum
Вход Имя: Пароль:
Автоматически входить при каждом посещении    
Войти и проверить личные сообщения
Правила
Реклама >  Як обрати компанію по оптовими поставкам коробок для піци?
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
sovetnik
Абитуриент

СообщениеДобавлено: Вт Апр 22, 2025 10:43 am    Заголовок сообщения: Як обрати компанію по оптовими поставкам коробок для піци? цитата

Де знайти інтернет-магазини, які займаються оптовими поставками коробок для піци? Я б хотів купувати не тільки коробки, а й інші упаковки для їжі. Чи є сенс купувати упаковку у спеціалізованих магазинах чи можна знайти хороші пропозиції у загальних оптових онлайн-магазинах?
[профиль] [сообщение]
trader2006
Абитуриент

СообщениеДобавлено: Вт Апр 22, 2025 10:44 am    Заголовок сообщения: цитата

Я працюю з декількома спеціалізованими магазинами, які займаються упаковкою для їжі, і повинен сказати, що інколи різниця в ціні між такими магазинами і загальними оптовими можна бути значною. Але, якщо вам важлива якість і специфіка упаковки для їжі, то я все ж таки рекомендую звертатися до спеціалізованих постачальників.
[профиль] [сообщение]
sovetnik
Абитуриент

СообщениеДобавлено: Вт Апр 22, 2025 10:44 am    Заголовок сообщения: цитата

Я пробував і загальні оптові магазини, і спеціалізовані. І знаєш, я не бачу великої різниці в якості. Однак, коли я почав працювати з одним спеціалізованим магазином для упаковки, помітив, що у них є більший вибір саме для піци, з урахуванням температурних змін і механічних навантажень. В загальних магазинах таких специфікацій я не знайшов.
[профиль] [сообщение]
trader2006
Абитуриент

СообщениеДобавлено: Вт Апр 22, 2025 10:45 am    Заголовок сообщения: цитата

Мне недавно пришлось заказать коробки для пиццы оптом. Было очень много предложений, но ALLPACK https://allpack.biz/korobky-dlia-pitsy-optom-vlasne-vyrobnytstvo/ это просто топ!
Заказал у них, всё приехало в срок, коробки для пиццы были качественные, как раз для того, чтобы пицца не разваливалась в дороге. С ними легко работать, они сразу говорят, если какой-то товар под заказ, это мне нравится. Не то что с другими компаниями, где нужно ждать месяц или больше. В общем, рекомендую. Прямо такие упаковочные материалы, как надо, и цену адекватную держат.
[профиль] [сообщение]
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Forex Форум | Форекс Евроклуб » Реклама Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: