Чув утки, що це може бути вигідно, але також багато історій про неприємності. Які саме переваги та недоліки можна очікувати при такому виборі? Чи ризиковано це? Які аспекти слід враховувати, щоб не прогадати з покупкою?
Розумію твої сумніви, але у мене є позитивний досвід з покупкою авто з Європи. Обрав я Skoda Octavia 2018 року через компанію Lube Avto. Переваги? Отримав відмінну якість за помірну ціну. Машина була у відмінному стані, з мінімальним пробігом. Компанія надала повну інформацію щодо історії авто.
Щодо недоліків, трошки тривало з доставкою, але варто було чекати. Оформлення було зручним, і вони врахували всі мої побажання. Процес був прозорий, а сервіс на високому рівні. Я вам раджу звертатися саме до Lube Avto https://lubeavto.com.ua/ адже вони роблять свою справу на висоті.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы