Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2023 9:40 pm Заголовок сообщения: Порадьте хорошу автомобільну оливу |
цитата |
|
Друзі, можливо хтось з вас може мені порадити хороше автомобільну оливу? Мій автомобіль вже трохи років, і я хочу позбутися того, що зараз в ньому. Які ваші рекомендації? |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2023 9:42 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Можу вам допомогти! Але спершу важливо з'ясувати, який саме тип масла вам потрібен: синтетика, полусинтетика чи мінералка? Вони мають різницю у властивостях і ціні, тому це важливо враховувати. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2023 9:44 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Ой, вибачте за недорозуміння. Мені потрібно синтетичне моторна олива. Я чув, що воно зазвичай краще за інші варіанти. Які конкретні бренди ви рекомендуєте? Просто хочеться купити перевірений варіант. |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор
|
Добавлено: Вт Сен 19, 2023 9:45 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
З особистого досвіду можу порекомендувати звернутися до магазину "Автозвук", я там нещодавно замовляв моторну оливу https://avtozvuk.ua/ua/motornye-masla/c355/531=6849 для свого авто. Вони мають великий вибір, і в мене не було жодних проблем з якістю або доставкою. Крім того, їхні ціни є досить конкурентоспроможними.
В наявності у них є як синтетичні, так і інші моторні олії. Дивіться асортименти, консультуєтеся з продавцями. До речі, якщо що, я замовляв моторне масло Мотул, воно дуже якісне. |
|
Вернуться к началу |
|
|