Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор

|
Добавлено: Вт Авг 23, 2022 1:22 am Заголовок сообщения: Чим збити температуру? |
цитата |
|
Усім привіт, хто зараз на форумі. У мене питання щодо медицини. Підкажіть, чим можна збити дитині температури при застуді. Таке, щоб не було токсичне.
Я собі збиваю температуру ацетилсаліциловою кислотою. Але дітям такого ж не можна. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор

|
Добавлено: Вт Авг 23, 2022 1:31 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Дивлячись яка температура. Якщо дуже висока, то треба викликати швидку допомогу. Вони зазвичай у такому випадку колють так звану "літичку" - літичну суміш. Але самі ви цього не зробити, а тільки медики. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор

|
Добавлено: Вт Авг 23, 2022 1:34 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
А скажіть, що це за літична суміш. Може, самому ї можна приготувати. Що саме входить у склад цієї суміші. Чи вона вже готова продається. А колоти внутрішньом'язово я вмію. |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор

|
Добавлено: Вт Авг 23, 2022 1:41 am Заголовок сообщения: Re: Чим збити температуру? |
цитата |
|
[quote="ddd04"]Усім привіт, хто зараз на форумі. У мене питання щодо медицини. Підкажіть, чим можна збити дитині температури при застуді. Таке, щоб не було токсичне.
Я собі збиваю температуру ацетилсаліциловою кислотою. Але дітям такого ж не можна.[/quote]
При вірусних інфекціях, а це застуда, грип, коронавірус, температура збивається дуже погано. Та не кожними ліками. Медики рекомендують приймати парацетамол Він не такий токсичний, як, скажемо, ацетилсаліцилова кислота, його можна приймати дітям. Тільки дитяче дозування для парацетамола - 250 мг, а дорослим даєть одноразово 500 мг.
Та й коштує парацетамол недорого. Наприклад, у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/ парацетамол 200 мг коштує сім гривен. Де ви такі ціни бачили? |
|
Вернуться к началу |
|
|