slom дипломник
|
Добавлено: Ср Сен 23, 2026 1:53 pm Заголовок сообщения: Реєстр підприємств України |
цитата |
|
| Треба зібрати невелику базу потенційних партнерів по галузі. Звідки краще тягнути дані, щоб це був повноцінний реєстр з контактами та статусом, а не просто список з трьох строчок? |
|
MrLaggy Студент

|
Добавлено: Вс Сен 27, 2026 5:35 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Коли я засновувала власний стартап, то навіть не уявляла, скільки нюансів потрібно враховувати під час вибору постачальників та партнерів. На щастя, мені порадили чудову платформу, де перевірка контрагента по коду ЄДРПОУ працює як ефективний сервіс для швидкої перевірки українських компаній. Мене приємно вразив той факт, що за кілька кліків можна отримати повну картинку про репутацію та надійність юрособи. Головна перевага полягає в тому, що сервіс економить бюджет і позбавляє необхідності наймати окремих юристів для первинного аудиту. Інтерфейс сайту дуже приємний, усе зрозуміло з першого погляду, а результати видаються миттєво. Наприклад, офіційний реєстр підприємств https://edrpou.ubki.ua/ua/register-of-legal-entities-and-individuals допомагає переконатися в тому, що компанія дійсно існує і не перебуває в стані ліквідації чи банкрутства. Завдяки цьому ми вже уклали понад десяток успішних угод із надійними партнерами. Я безмежно задоволена такою можливістю та вважаю, що цей сервіс є обов'язковим інструментом для кожного українського бізнесу. |
|