| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
yatofe дипломник
|
Добавлено: Чт Авг 27, 2026 10:14 am Заголовок сообщения: Штучна ялинка - які моделі виглядають найбільш натурально? |
цитата |
|
| Цікавить саме зовнішній вигляд штучної ялинки. Які варіанти найбільше нагадують справжнє дерево: литі, комбіновані чи інші моделі? Хотілося б знайти ялинку з густою кроною та акуратними гілками, щоб після встановлення вона виглядала природно без великої кількості додаткових прикрас. |
|
| Вернуться к началу |
|
Gorinich дипломник
|
Добавлено: Чт Авг 27, 2026 10:14 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Мені найбільше подобаються ялинки з густою кроною та нерівномірними гілками, бо вони виглядають природніше. Особливо коли після розправлення немає великих порожніх місць. Такий варіант навіть без великої кількості декору виглядає добре. |
|
| Вернуться к началу |
|
Tefal дипломник
|
Добавлено: Чт Авг 27, 2026 10:15 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Мені найбільше сподобалися моделі, де гілки виглядають нерівномірно, як у справжнього дерева. Надто ідеальна форма інколи здається штучною. Ще подобається, коли хвоя має різну довжину, тоді крона виглядає живіше. |
|
| Вернуться к началу |
|
ofmaw дипломник
|
Добавлено: Чт Авг 27, 2026 10:15 am Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Мені здається, для вибору ялинки найкраще спочатку скласти список того, що справді важливо: висота, ширина, густота гілок, матеріал і зручність зберігання.
Особливо якщо ялинка https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki.html купується не на один сезон. Ще я б звертала увагу на основу та стійкість, адже з прикрасами дерево стає важчим. У каталозі Zelena цікаво порівнювати різні моделі між собою, бо навіть однакова висота може виглядати зовсім по-різному через форму крони. |
|
| Вернуться к началу |
|
|