|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
VirtualNobody Абитуриент

|
Добавлено: Пн Май 11, 2026 3:25 pm Заголовок сообщения: Як ви справляєтеся з постійною тривогою? |
цитата |
|
| Останнім часом ловлю себе на тому, що постійно чекаю якоїсь біди. Робота нервова, ще й вдома розслабитись не виходить — серце калатає, думки різні лізуть. Лікар натякнув на тривожний розлад і сказав підібрати щось заспокійливе. Але я боюся перетворитися на «овоча» або підсісти на сильні таблетки. Може, хтось пив щось легке, щоб і тривогу зняло, і голова залишалася світлою? |
|
| Вернуться к началу |
|
MrLaggy Абитуриент

|
Добавлено: Пн Май 11, 2026 3:33 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
| Була в мене така ситуація минулого року, коли через постійний пресинг на роботі почався справжній тривожний розлад. Я спочатку намагався обійтися якимись легкими трав’яними зборами та магнієм, але воно взагалі не знімало той внутрішній мандраж. Потім навіть до психолога ходив, але зрозумів, що без фармакології не витягую цей стан. Зрештою, лікар виписав мені такий препарат як Лiрика https://zdravica.ua/drugs/lirika і він став для мене порятунком від постійного відчуття катастрофи. З мінусів можу сказати, що перші дні трохи паморочилося в голові, така собі легка дезорієнтація була, але потім організм звик і тривога нарешті відступила. Головне не кидати різко, а робити все за схемою, яку дає спеціаліст, тоді ефект буде нормальним. |
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|