|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
yatofe Студент
|
Добавлено: Сб Окт 11, 2025 5:01 pm Заголовок сообщения: Де реально знайти класні чоловічі вишиванки? |
цитата |
|
Привіт всім, хотів спитати, хтось останнім часом замовляв чоловічі вишиванки онлайн? Бачив купу сайтів, але не знаю, де реально нормальна тканина і шви, щоб не розвалилося після першого прання. Хочу, щоб і колір залишився, і на розмір не промахнутися. Як вибрати? |
|
Вернуться к началу |
|
Tefal Студент
|
Добавлено: Сб Окт 11, 2025 5:01 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Замовляв вишиванку пару місяців тому. Головне дивитися опис і відгуки, щоб не брати щось по знижці, бо часто дешеве полотно сильно сідає. Якщо хочеш, можу порадити, на що саме звертати увагу при замовленні. |
|
Вернуться к началу |
|
ofmaw Студент
|
Добавлено: Сб Окт 11, 2025 5:02 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Особисто для себе вирішив дивитися виключно на 100% льон або бавовну, бо синтетика виглядає гарно, але після першого прання стає шорсткою. Також важливі шви і підплечники, бо вони тримають форму. Колір теж перевіряю по фото і наявності натуральних барвників, бо відразу видно, якщо тканина фарбувалася хімічно і буде линяти. |
|
Вернуться к началу |
|
Gorinich Студент
|
Добавлено: Сб Окт 11, 2025 5:02 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я замовляю вишиванки в Крамії https://kram.kr.ua/ вже не вперше. Щоб не помилитися з розміром, завжди порівнюю свою фігуру з таблицею, бо деякі моделі трохи маломірять. Також перевіряю фото тканини і швів, іноді на знімках видно, наскільки щільна нитка.
Краще брати трохи вільніше, бо після прання льон чи бавовна сідає. Ще помітив, що кольори більш насичені на природному світлі, а не на студійних фото, тому оцінюю текстуру і візерунок уважно. Моделі з класичними візерунками підходять і на свята, і на повсякдень, виглядають солідно і служать довше. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы
|
|