Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор
|
Добавлено: Сб Дек 24, 2022 5:18 pm Заголовок сообщения: Порадьте офтальмологічну клініку у Кременчуці |
цитата |
|
Сьогодні вкотре був на прийомі у лікаря-офтальмолога. У мене короткозорість. І астигматизм. Через астигматизм навіть окуляри складно підібрати. Втім, лікар мене сьогодні "втішив". Сказав, що потрібно робити операцію з лазерної корекції зору. Зараз шукаю хорошу клініку. Порадьте, хто знає, гарну офтальмологічну клініку.
|
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор
|
Добавлено: Сб Дек 24, 2022 5:30 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Цікаво, що я завжди вважав, що лазерну корекцію зору можна усім робити. А сестра нещодавно возила свою дитина, мого племянника, до лікаря. А він сказав, що дітям цю операцію не роблять. Недоцільно. Тому що в такому віці око ще росте.
|
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор
|
Добавлено: Сб Дек 24, 2022 5:37 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Я теж цього не знав. А адже могли б зробити операцію дитині. Значить, чесні лікарі виявилися.
А що це за клініка була? Де вона знаходиться?
Стільки усіляких нюансів щодо операції. Про які навіть й не здогадуєшся.
|
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор
|
Добавлено: Сб Дек 24, 2022 5:56 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Можу розповісти, як мені робили лазерну корекцію зору у Кременчуці https://visium.com.ua/kremenchug/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/
Спочатку мене обстежив лікар-офтальмолог. Дивився на усілякому офтальмологічному обладнання. Я йому й назву навіть не знаю.
Потім призначили день операції.
Я прийшла. У очі крапнули крапельки. Як я зрозуміла, це було знеболююче. Потім лягла на спеціальний стіл. Що робили - боляче не було. Пам'ятаю, як я боялася, що не зможу довго не моргати. Виявилося, воно само так виходить. Як я потім зрозуміла, вони ставлять розширювачі.
Так що не бійтеся. Довіртеся лікарям цієї клініки. Вони знають свою справу.
Удачі вам та гарного зору.
Description: |
|
Filesize: |
13.13 KB |
Viewed: |
577 Time(s) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|