Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ddd04 профессор
|
Добавлено: Пт Ноя 18, 2022 2:36 pm Заголовок сообщения: Побутова техніка за приємними знижками |
цитата |
|
Ось вирішив заздалегідь купити подарунки на новий рік для своїх рідних, синові хочу купити смартфон, для доньки ноутбук їй наступного року в інститут поступати ну і для дружини розумні часи. Може хтось моніторив ціни та знає де гарні знижки? |
|
Вернуться к началу |
|
НиКуся профессор
|
Добавлено: Пт Ноя 18, 2022 2:37 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Може самі подивіться де зараз хороші знижки чи вам шкода витратити 20 хвилин свого часу? Я вам скажу, що відповіді доведеться чекати набагато довше, тим більше не факт, що вам хтось відповість. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd04 профессор
|
Добавлено: Пт Ноя 18, 2022 2:37 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Витратити 20 хвилин? Це дуже мало часу, я не встигну пройтись по магазинам, чи ви мені пропонуєте подивитися побутову техніку в інтернеті? Я не знаю ні одного онлайн магазина, якщо ви знаете, тоді запропонуйте. |
|
Вернуться к началу |
|
ddd профессор
|
Добавлено: Пт Ноя 18, 2022 2:38 pm Заголовок сообщения: |
цитата |
|
Вам лише потрібно дочекатися 25 листопада, адже цього дня буде день знижок, його називають чорна п'ятниця https://comfy.ua/ua/black-friday.html чудовий шанс для вас купити подарунки для сім'ї. Особисто я постійно купую подарунки на новий рік та дружині на дружині народження, постійно заощаджую пристойні гроші.
Ви вже вирішили які саме моделі купуватимете, просто ви заздалегідь можете вибрати кілька ноутб |
|
Вернуться к началу |
|
|