Усім привіт, хто зараз на форумі. У мене питання щодо медицини. Підкажіть, чим можна збити дитині температури при застуді. Таке, щоб не було токсичне.
Я собі збиваю температуру ацетилсаліциловою кислотою. Але дітям такого ж не можна.
Дивлячись яка температура. Якщо дуже висока, то треба викликати швидку допомогу. Вони зазвичай у такому випадку колють так звану "літичку" - літичну суміш. Але самі ви цього не зробити, а тільки медики.
А скажіть, що це за літична суміш. Може, самому ї можна приготувати. Що саме входить у склад цієї суміші. Чи вона вже готова продається. А колоти внутрішньом'язово я вмію.
[quote="ddd04"]Усім привіт, хто зараз на форумі. У мене питання щодо медицини. Підкажіть, чим можна збити дитині температури при застуді. Таке, щоб не було токсичне.
Я собі збиваю температуру ацетилсаліциловою кислотою. Але дітям такого ж не можна.[/quote]
При вірусних інфекціях, а це застуда, грип, коронавірус, температура збивається дуже погано. Та не кожними ліками. Медики рекомендують приймати парацетамол Він не такий токсичний, як, скажемо, ацетилсаліцилова кислота, його можна приймати дітям. Тільки дитяче дозування для парацетамола - 250 мг, а дорослим даєть одноразово 500 мг.
Та й коштує парацетамол недорого. Наприклад, у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/ парацетамол 200 мг коштує сім гривен. Де ви такі ціни бачили?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщению Вы можете загружать файлы